Стійка під шапки настільна Гвоздика 21 кронштейн

-2%
  • Код: 121-870
  • Виробник Гермес-Дизайн
  • Є в наявності
  • До кінця акції залишилося:

Оцініть товар 0 відгуків Написати відгук

  • 395.00 грн
  • 400.00 грн


Умови повернення: повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

© ГиД Торговельного Обладнання - надійний та сумлінний постачальник.

Опис

Вертушка настільна призначена для демонстрації різного виду в'язаних або трикотажних головних уборів у торгових залах магазинів одягу, або виставкових приміщеннях. Встановлюється у відповідних приміщеннях на прилавку, тумбі чи вітрині. Дугоподібний кронштейн ідеально підходить під трикотажні, в'язані шапки При малій площі вертикальних поверхонь, в якості альтернативи є можливість розмістити деякий асортимент товару на невеликій площі. Максимальна кількість шапок на стійці - 21 штука.

Стійка для в'язаних шапок є розбірною конструкцією, яка складається зі стійки з опорою та дисплеєм шапкових кронштейнів. Рівень з кронштейнами кріпиться до стійки і легко обертається за допомогою пластикової фурнітури. Дисплей створений у вигляді зварної цільної конструкції, виготовлені зі сталевого якісного дроту. Можна переміщати рівні кронштейнів за висотою, або замінити їх на дисплеї з круглими кронштейнами під кепки. Є можливість замовити потрібну вам кількість дисплеїв для комплектації стійки додатковими ярусами або для того, щоб доповнити стійки, що вже є у вас.

У комплекті: стійка металева (основа) - 1 шт, пластикові втулки - фіксатори для кронштейнів -1 шт, пластикові хомути - 1 шт, шапкові гачки - 7 потрійних гачків-тримачів.

Торгове обладнання для продажу шапок від виробника. Розробляємо та виробляємо торгові конструкції за вимогами та характеристиками замовника. Доставляємо обладнання на всій території України поштовими перевізниками.

Характеристики

Основні характеристики виробу:
Кількість кронштейнів 21
Кількість ярусів 1
Колір Білий
Країна виробник Україна
Матеріал Метал
Покриття Полімерне
Призначення Для шапок
Тип Стійка
Тип встановлення обладнання Настільний
Габаритні розміри:
Висота 800
Ширина 470

Відгуків (0)

Написати відгук

Просмотренные товары

Код: 121-870
Стійка під шапки настільна Гвоздика 21 кронштейн

Стійка під шапки настільна Гвоздика 21 кронштейн

Вертушка настільна призначена для демонстрації різного виду в'язаних або трикотажних головних уборів..

395.00 грн 400.00 грн